Over ons

Wie is Twin Pancakes

Opgebouwd vanuit passie, kennis, gevoel en vormgegeven door liefde

De passie voor horeca en lekker eten zit er bij iedereen van de Twin familie in. De familie bestaat uit echte, gezellige, Brabantse Bourgondiërs. Twin Pancakes is een familiebedrijf. Celine en haar broer Robin hebben de leiding, maar dat betekent niet dat je ze op de vloer niet ziet. Het tegendeel zelfs. Zelf zijn ze dagelijks op de vloer te vinden. Robin geeft leiding over de keuken en Celine stuurt het team op de vloer aan.

De twee zijn een perfect team.

Robin is een kok die graag toegankelijke gerechten maakt, maar daar creatieve elementen aan toe voegt om van elk gerecht een unieke beleving te maken. Celine is een echte teamplayer die precies aanvoelt wat waar nodig is, en altijd tijd maakt voor sociaal contact. Zowel met het team, als met de gasten.

Onze missie is dat elke gast met een tevreden en voldaan gevoel naar huis gaat. Wij combineren een ontspannen sfeer met echt lekker eten.

Wij vinden het belangrijk om verbonden te zijn met zowel ons team als onze gasten. Weten wat er speelt op de vloer, een gezellig praatje maken met klanten, dat zorgt voor een goede verbinding en feeling tussen het hele restaurant

Waar pannenkoeken centraal staan.

Twin Pancakes is meer dan een pannenkoeken restaurant. Hoewel pannenkoeken centraal staan, en in (bijna) elk gerecht terugkomen, zie je dat niet altijd direct op het eerste gezicht.

We doen ons best om van ieder gerecht een unieke beleving te maken. Zowel voor het oog als voor de smaakpapillen. Onze specials zijn hier het perfecte voorbeeld van. Maar ook onze desserts en soepen zullen je verrassen.